23. november 2018

Fredens religion? Berlins julemarked ser ut som militærbase

 

Julemarkedene i Tyskland er kjent over hele verden for sin fantastiske atmosfære, dekorasjoner og julemat, men dette har nå endrer seg nå raskt.

Etter at den ulovlige migranten og muslimske terroristen Anis Amri stjal en lastebil og kjørte den inn i julemarkedet i Berlin i 2016, så vil markedet sannsynligvis aldri bli det samme igjen. Tilbake lå 12 drepte, inkludert kvinner og barn og, dusinvis av skadde som aldri vil kunne leve normalt igjen.

Les også: Terrorangrepet mot julemarkedet i Berlin kunne vært unngått – sosialdemokratisk innenriksminister nektet å utvise terroristen

TERRORIST OG RASIST: Anis Amri ønsket å drepe kristne og vestlige mennesker for islam. Han kapret en lastebil, drepte den katolske sjåføren og kjørte så rett inn i uskyldige mennesker på et kristent julemarked i Berlin den 19. desember, 2016, bare en uke før julaften.

KAOS OG DØD: Tolv personer ble drept og 56 skadet da terroristen kjørte inn i julemarkedet i Berlin. Dødstallene kunne vært større hvis det ikke hadde vært for at den polske lastebilsjåføren kjempet mot terroristen før angrepet fant sted og klarte å styre lastebilen ut av markedet.

Julemarkedet i Breitscheidsplatz ser i dag mer ut som en militærbase enn et julemarked. Julefreden vil i år senke seg over store jerngitter, som er forsterket med store sekker med tonn av sand i dem.

Anti-lastebil metallstolper og betongklosser (også kalt koranklosser) fullfører arbeidet, og gjør området sikkert, men et skummelt og trist sted. Se bildeserien som viser den triste utviklingen og resultatet av ukontrollert innvandring fra muslimske land til Europa:

 

 

På sosiale medier har man allerede begynt å lage satire av utviklingen.

 

Som i Tyskland også i Norge

I Norge har julehandlende allerede blitt vant til store blomsterkasser av metall og betong i handlegater, samt utenfor mange av de store handlesentrene.

Vi ønsker alle kristne og etniske nordmenn en trygg juleperiode uten hatet og rasismen fra radikale muslimer som ønsker å drepe oss og innføre et kalifat i Norge.

Les også: Kjøpesenter i Haugesund frykter muslimsk terrorangrep under julehandelen – setter opp barrierer

Les også: Muslimsk terrortrussel i Norge – Vinterbro senter får Merkel-klosser utenfor inngangen

VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Ordetermitt.com).

Kilde: Voice Of Europe

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share