18. november 2018

Fransk tenåring døde etter at “flyktning” knivstakk ham 23 ganger uten grunn

Baptiste ble bare 19 år gammel. Han ble knivstukket 23 ganger av en flyktning. (Foto: Privat)

 

En 19-årig fransk tenåring ble brutalt drept i en trappeoppgang etter at en flyktning hadde klaget over høy musikk kvelden før.

Offeret, Baptiste, var i ferd med å forlate leiligheten til en venn, da en fremmed mann konfronterte ham i en trappeoppgang over høy lyd.

Baptiste og en venn fortalte mannen at “de ikke hadde noe med det å gjøre”. Da tok plutselig flyktningen opp en kniv og stakk 19-åringen åtte ganger i halsen og femten ganger andre steder på kroppen. 

19-åringens venn forsøkte desperat å stoppe blødningene og skaffe hjelp, men angrepet var så brutalt og dødelig at det var for sent.

Drapet fant sted den 15. september, men det er først nå det har kommet ut at det var en flyktning (26) som var drapsmannen. 

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

Det ble holdt en minnesmarsj til ære for 19-åringen i hans hjemby. (Foto: Privat).

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Det er uklart om drapet var rasistisk motivert mot den hvite franskmannen.

 – Drapsmannen til sønnen min, som fremdeles ikke er dømt, forlot sitt hjemland fordi det var krig og han kom hit for å oppleve fred, sier faren til 19-årige Baptiste.

 – Uheldigvis drepte han min sønn, det er ikke fred han var ute etter, for det er en annen krig han tok med seg. Jeg er sinna fordi staten skulle ha beskyttet sønnen min, myndighetene skulle ha beskyttet sønnen min og vi kan ikke tillate at mennesker oppfører seg slik.

 – De gjorde ingenting, ingenting, ikke engang nyhetene, ikke engang en bekreftelse, ingenting. Det er skamfullt. Jeg er fransk, det er skamfullt, skamfullt for mitt land. Jeg er forferdet, sier faren under et intervju.

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Baptiste ble gravlagt den 22. september og etterlater seg tre søsken og sine foreldre.

Kilde: Voice Of Europe

Relatert:

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share