21. mai 2018 • English version

Forbundsleder i LO, utenrikskorrespondent i TV2 og journalist i Dagsavisen hetser kvinne: “Ta selvmord”, “Nazist”, “Rasist”

Hopp utfor da vel! Nazist! Rasist! Onkel Tom! Rævslikker! Skyt henne! Håper hun blir gjengvoldtatt! Burde vært abortert! Reis hjem! Du skulle hatt bank! Bare vent til vi møtes! Tilbakestående!

Høres ganske hatefullt ikke sant?

TV2-KORRESPONDENT: Trump-hater og netthetser, Fredrik Græsvik. (Foto: Twitter).

Det kommer fra den tolerante venstresiden og har blitt uttalt til kvinner, barn, innvandrere, eks-muslimer og mennesker som ytrer seg tvilsomt til innvandring eller på annen måte har gått mot den aksepterte meningskorridoren.

Og det er ikke bare 20-åringer som sitter i mammas kjeller som kommer med uttrykkene og hatet heller. Det er forbundsledere i LO-bedrifter, utenriksjournalister i TV2, skribenter i Dagsavisen, muslimske samfunnsdebattanter, rødgrønne politikere, ja i det hele tatt et godt og bredt spekter av dem.

Det siste kollektive utbruddet kom sist uke da en kvinne skrev et innlegg på en lukket Facebook-gruppe kalt Fedrelandet viktigst. Journalist i den kommunistiske avisen Klassekampen, Jens Kihl, valgte å ta et skjermbilde av innlegget og legge det ut på sin egen profil.

Og det tok ikke lang tid før rovdyrene (les: venstremobben) fulgte opp og angrep kvinnen med oppfordring til selvmord og anklagelser om å være nazist, rasist og fascist. Og dette er altså dannede, høyt utdannede, erfarne og høyt lønnede mennesker i det øvre samfunnslaget som snakker slik.

Et par andre utvalgte som kom den siste tiden kan vi ta med:

 

Share