11. desember 2018 • English version

FN: Vesten behøver mer innvandring for å overleve

U.S. Mission/Eric Bridiers/Wikipedia

Industriland behøver betydelig mer innvandring for å opprettholde velferdsnivået. Det uttalte FNs generalsekretær, António Guterres under sin innledningstale i Marrakesh i Marokko i går, rapporterer nyhetbyrået Reuters.

Det var i går at Solberg-regjeringen skrev under på den globale migrasjonsavtalen under FNs to dager lange konferanse i Marrakesh i Nord-Afrika.

Les også: Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Den hardt kritiserte avtalen ble møtt med flere minutter lange applauser. En rekke land, deriblant flere EU-land, har imidlertid nektet å skrive under på avtalen da de mener den truer nasjonal sikkerhet og suverenitet.

De mener også at avtalen kommer å skape ennå mer innvandring. Dette kan imidlertid være det FN ønsker.

Les mer: FN-rådgiver 2012: EU må åpne grensene – FN-rådgiver 2015: Innvandring vil avvikle velferdsstaten

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

FNs generalsekretær António Guterres var i på sin side veldig klar med sitt syn på masseinnvandringen til Europa og Vesten.

Han mener at velferden i utviklede land kommer til å kollapse uten en stor strøm av lavt utdannede analfabeter fra ikke-vestlige og muslimske land til blant annet Norge.

Det er åpenbart at de fleste utviklede land behøver innvandring over ett bredt spekter av viktige roller, fra å ta hånd om eldre mennesker til å forhindre at helsevesenet bryter sammen, sa han under sin innledningstale på mandag, opplyser det venstreorienterte nyhetsbyrået Reuters.

Les mer: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Les også: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i bidrag for en innvandrerfamilie

Ifølge FN-sjefen har utviklede land for lave fødselstall og en så aldrende befolkning at de ikke vil klare seg uten store påfyll av innvandrere.

Nasjonenes økonomier kommer til å stagnere og befolkningen vil rett og slett “lide” om Vesten ikke fortsetter å ha åpne grenser til den 3. verden og aksepterer den enorme befolkningsforflyttingen som skjer i disse dager.

Les mer: Ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Sviket mot det norske folk – hvordan masseinnvandringen forandre Norge for alltid

Vi kommenterer:

Ja, hva skal man egentlig si. FN-sjefens påstander er grundig dokumentert løgnfulle. Norge og vesteuropeiske land var aldri i behov av masseinnvandring, verken for å fylle opp arbeidskraft eller for å ta vare på vårt helsesystem. 

Masseinnvandringen og våre åpne grenser har skapt både folkelig og økonomisk uro. Den har skadet våre sårbare og velfungerende samfunn og gjort dem til rene ghettoer og krigssoner som ligner mer på migrantenes hjemland i mange tilfeller. 

I Sverige, Tyskland, Frankrike og andre EU-nasjoner opplever man nå reell og stor frykt for nye terrorangrep, samt har enorme problemer med å opprettholde ro og orden i områdene der migrantene har kommet i flertall.

Faktisk har forskere og økonomer regnet seg frem til at våre velferdssamfunn vil avvikles på grunn av nettopp denne innvandringen som FN-sjefen nå ønsker seg. (Les Brochmann-rapporten).

Påstanden til FN-sjef Guterres er dermed “Helt feil”.

Kilde: Fria Tider

Relatert:

Share