4. februar 2018

FBI, falske rapporter og avsløringer – vil Hillary Clinton noensinne se innsiden av en fengselscelle?

https://twitter.com/TheRealJuIian/status/959615288504274944

Denne uken slapp Det konservative partiet et nedgradert dokument (Nunes-memoet oppkalt etter den republikanske politikeren Devin Nunes som skrev det) som avslører og informerer om hvordan Det demokratiske partiet, Hillary Clinton, Barack Obama og FBI, løy og misbrukte makten sin for å stoppe den sittende presidenten, Donald Trump.

Hillary Clinton og hennes presidentkampanje, Barack Obama som president, James Comey og FBI, Justisdepartementet, samt betalte agenter bygde løgnfulle dokumenter for å stoppe Demokratenes motkandidat Donald Trump å vinne presidentvalget. Det hele kan ta pusten fra en.

Det hele høres mer ut som en spenningsroman fra John Le Carre, enn en faktisk situasjon som utspant seg i Washington i 2016 og 2017.

“The Russian Dossier”

Hillary Clinton og hennes kampanje betalte en tidligere britisk spion, Richard Steele, for å lage en såkalt “drittpakke” om Donald J. Trump under valgkampen. Den skulle inneholde så mye negativ informasjon og løgner, som sammen med medias hjelp, skulle senke Trumps kampanje. Enten før han inntok Det hvite hus, eller senere, som en skandale som førte til at han måtte trekke seg.

Innholdet har også blitt brukt av alle de store venstreorienterte mediene for i over ett år å løgnaktig anklage Trump for å samarbeide med russiske myndigheter for å vinne valget.

LØGN: Hillary Clinton og hennes kampanje betalte en tidligere britisk spion 1.2 millioner norske kroner for å lage en falsk “drittpakke” om Trump. Den falske informasjonen ble så brukt for å lyve til amerikanske domstoler og starte ulovlig overvåking av Trumps kampanjemedarbeidere.

I dokumentene som ble kalt “The Russian Dossier”, ble det oppdiktet at minst en av Trumps kampanjemedarbeidere skal ha kontaktet og samarbeidet med russiske myndigheter for å vinne valget for Trump i USA. Faktisk at flere av dem jobbet som spioner for Vladimir Putin. Hovedpersonen her heter Carter Page.

Page har blant annet doktor- og mastergrad i internasjonal handel/økonomi, og har jobbet som konsulent innen handel med olje og gass med land som Kina og Russland. Gjennom dette arbeidet kom han i kontakt med personer hos de russiske myndighetene utover 2000-tallet, noe som fikk ham på radaren til blant annet FBI i 2013. Uten at det førte til noe mer enn et par avhør og lagt dødt. Page, som er registrert republikaner, deltok som utenrikspolitisk konsulent i Trumps kampanje i 2016, men møtte aldri Trump personlig.

Det er dette Det demokratiske partiet og Hillary Clinton så som sitt store gullegg for vinne makten i 2016. Nå hadde de Trump. Med litt kreativitet og fantasi, skulle man klare å lage en stor skandale der det ikke fantes en.

DEN DYPE STATEN: Hillary Clinton og Det demokratiske partiet hadde rigget systemet godt til før valgkampen. Falske anklager, falske dokumenter, millionutbetalinger, bakromsavtaler og ulovlig overvåking er bare noe av det Clinton og hennes støttespillere tok i bruk for å få makten.

Prostituerte, urin og venstremedia

I dokumentet skal Christopher Steele i tillegg ha diktet opp at Trump skal ha vært sammen med prostituerte og blitt tisset på(!) under et opphold i den russiske hovedstaden Moskva. De falske historiene ble så “lekket” til venstreekstreme nyhetssider som Buzzfeed som villig publiserte dem uten kvalitetskontroll, før man til slutt kunne publisere det i riksdekkende medier som Washington Post og CNN. Også norske medier kastet seg på og skrev villig om løgnene i dokumentet.

Steele var en hard anti-Trump aksjonist som avskydde den konservative presidentkandidaten. Og for å virkelig smøre det på, så var han i tillegg en betalt informant for FBI, som konspirerte og skjulte informasjon for FISA-domstolen.

Arbeidet og rapporten skal som sagt ha blitt betalt av Hillary Clinton og Det demokratiske partiet, selv om Clinton har påstått at hun ikke visste noe om dokumentet eller Steeles arbeide. Dette har blitt påpekt som usannsynlig, med tanke på summen betalt (Over 1.2 million norske kroner) til Steele og hvor alvorlig hele saken var. Hele pakken hadde i tillegg blitt bestilt av Clintons egen advokat, Marc Elias, til et firma kalt Fusion GPS  og Steele som var ansatt der.

Knuste mobiler og atomvåpen til Putin

At Clinton ikke visste om dette er svært usannsynlig. Koblet med informasjonen om titusenvis av slettede eposter, knuste mobiltelefoner og “tapte” dokumenter, så var det nok til at Clinton mistet all troverdighet. Det skal her også tillegges at Clinton, daværende utenriksminister under Obama, selv sto bak salget av atomvåpenmaterialet uranium til Putin og Russland. Og at personer med tilknytning til selskapet som solgte materialet til Russland hadde donert millioner av dollar til Hillarys stiftelse – en stiftelse som ble umiddelbart lagt ned da hun tapte valget.

HILLARY OG PUTIN = SANT: Det har blitt avslørt at Hillary Clinton som amerikansk utenriksminister mellom å drepe statsledere og starte kriger i Midtøsten, solgte atomvåpenmateriale til den russiske presidenten Vladimir Putin. At hun i tillegg fikk over en milliard kroner i støtte til sin “Clinton-stiftelse” fra aksjonærer i firmaet som solgte dette materialet har nå blitt offentlig kjent.

Tilbake til Steele-rapporten

Den løgnfulle Steele-rapporten ble deretter brukt av FBI og justisdepartementet, som da lå under president Obama, for å legge inn flere søknader om overvåking av Trump og hans kampanje. Dette fikk de av den såkalte FISA-domstolen, som jobber mot utenlandsk spionasje i USA. Utro tjenere, som daværende FBI-sjef James Comey og selveste visejustisministeren Rod Rosenstein, skrev under på søknadene til FISA-domstolen, selv om de visste at det hele var en løgn og søknaden hadde flere hull enn en sveitserost.

FBI visste at dokumentet fremlagt for FISA-domstolen var upålitelig og et bestillingsverk fra Det demokratiske partiet. Allikevel valgte man å bryte alle etiske og moralske linjer og støtte Clinton politisk mot Trump. Et brudd på amerikansk lov og en enorm skandale i seg selv.

SUMPEN: President Donald Trump har måttet kjempe mot “sumpen” i Washington. Det betyr det sittende etablissementet som har skaffet seg utrolig mye makt og påvirkningskraft som de bruker på en korrupt måte. Artisten Ben Garrison har mange og gode tegninger som viser dette. (Grafikk: Ben Garrison).

FBI-direktør innrømmer løgner

En (ulovlig) overvåking ble så startet av Trumps kampanjearbeider, Carter Page, en “nobody” uteksaminert fra flyvåpenet og uten noen kriminell historie, som skulle være en russisk spion som jobbet for Trump. Kanskje tilogmed med Trumps viten. Telefoner, smser og epost ble satt under overvåking av amerikanske myndigheter. En overvåking som nå altså er avdekket som ulovlig og gitt tillatelse til på falskt grunnlag. Dette innrømmet den nye FBI-direktøren, Andrew McCabe, bak lukkede dører til kongressen nylig. McCabe har måttet si opp stillingen sin som følge av skandalen.

Nå har Carter Page endog anlagt sak mot amerikanske myndigheter for Steele-dokumentet. Republikanerne har i tillegg anmeldt Christopher Steele for å gi falsk informasjon til FBI. Det hele kan ende svært dårlig for Hillary Clinton og hennes støttespillere.

Det har blitt avslørt i etterkant at en overvåking av Trumps medarbeidere ikke hadde blitt tillatt og gitt av FISA-retten, uten dette løgnfulle dokumentet og FBIs unnlatelse om å fortelle at den var kjøpt og betalt av Clintons kampanje.

Hele saken var politisk motivert og kunne gjennomføres fordi Det demokratiske partiet har kunnet bruke korrupte støttespillere innen de ulike departementene, som FBI og justisdepartementet, som støttet Hillary Clinton og hatet Donald Trump. Den dype staten. Flere FBI-agenter har blant annet måtte gå som følge av avsløringer av SMS-meldinger der de innrømmer at de jobber for Clinton og ikke ønsker Trump som president.

Og nå ligger altså dokumentet ute på nettet for alle å lese. Så spørs det om alle lovbruddene og misbruket av makten som Hillary og hennes kampanje sto bak er nok for å putte henne bak lås og slå.

Det er vel ingen som holder pusten.

Les dokumentet på denne nettsiden.

Norske medier støtter Clinton og Demokratene

Norske medier har vært svært nøkterne i sin omtale av saken og vridd den til Hillarys fordel og forsøkt å så tvil om innholdet i avsløringen. Man har også brukt kraftig venstreorienterte medier fra USA som kilder for sin dekning av omstendighetene. Frieord har også merket seg at få av USA-korrespondentene fra de store norske avisene har vært aktive på sine sosiale nettverk som bl.a. Twitter de siste dagene i forbindelse med løslatelsen av Nunes-memoet. Dette i sterk kontrast til deres vanlige og til dels daglige hets og angrep på den sittende presidenten. Unntaket er Anders Magnus, som etter ansettelsen i NRK følger den vanlige venstreorienterte stilen med å støtte Hillary og kritisere Trump.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share