12. november 2017

Europeiske medier angriper Polen på nasjonaldagen – VG omtaler deltakerne som fascister og rasister

Hvis 100.000 mennesker tar til gatene, barn, kvinner, unge, eldre, militæret, veteraner, politikere og alle som ønsker å feire sitt land. Inkludert 500 – 1.000 unge menn med luer og tildekning av ansiktet. Hvem velger norske og europeiske medier å fokusere på? De 99.000 som smilende går ute med flagg og koser seg, eller de 1.000 som roper og ser litt røffe ut, med kort hår og fulle av testosteron?

De som kjenner våre løgnfulle og betalte journalister og medier, vet at det er sistnevnte som får både hovedbilde og overskrift.

FASCISTER: Ifølge internasjonale – og norske – medier så var nasjonaldagsparaden en “fascistisk og høyreekstrem” markering som er skremmende lik den man ser i totalitære regimer. (Foto: Utvalgte bilder fra markeringen i går).

Mens mange vesteuropeiske ungdommer og menn i dag er utsatt for en svært aggressiv feminisering, hvor man kan se blant annet norske gutter og menn med hestehale/langt hår, mannevesker med stropp over skulderen, hårgelé, fargerike skjorter og trange olabukser, og tilogmed lepomade, så vil man i de fleste tilfeller i Polen, Ungarn, Tsjekkia og nærliggende land i sentral og Øst-Europa møte kort, halvlangt hår, mannlig holdning, fysisk trente og politisk konservative utgaver av hannkjønnet.

UNGE MENN: Det er disse mediene refererer som skal ha “tatt over gatene” i Warszawa i går. Men dette er ungdom og unge menn med mye testosteron og nasjonalfølelse. De ønsker å forsvare sin kultur, sin historie og sitt land. Det er noe som ikke aksepteres av EU og elitene som styrer media. Man ønsker svake menn, som gir opp når man blir konfrontert. Som ser i bakken når man kaller dem rasist. Som lar mannfolk fra fremmede land ta over gater og torg i deres land.

AVSLØRT: Internasjonale nyheter blir raskt avslørt på sosiale medier. Hvis man har bilder av hakekors og hammer og sigden med strek over, er man da fremdeles en rasist og fascist? Kanskje nazist? Ja, ifølge venstresiden og mediene så er det helt logisk.

HER ER BEVISET: “Rent blod – klar i hodet”. “Europa forblir hvitt eller uten innbyggere”. Et titalls/par hundre mennesker av hundretusen hadde slike bannere. Hvor ekstreme er egentlig disse uttalelsene hvis man ser dem mot dagens politikk med folkemord på den etniske europeér? Hvor man rett og slett bytter ut innbyggerne i en by eller et land med fremmede folkeslag? Oslo vil ha mindretall av nordmenn innen år 2040. Jeg påstår at det er betydelig mer rasistisk, fascistisk og hatefullt enn det å ønske å bevare sitt land, sitt folk og sin kultur. Jeg har heller ikke sett norske medier klage når venstreekstremister i Norge (eller Europa) vaier med hammer og sigd og Sovjet-flagg offentlig. Så de kan egentlig klappe ganske hardt igjen.

Dette er selvfølgelig en generalisering med svært mange unntak. Men du som leser dette vet hva jeg snakker om. Når kvinner og barn blir slått og voldtatt på våre gater, så reagerer ingen norske menn. Når norske gutter blir slått og jaget, kalt hviting og potet, da reagerer ingen norske menn. Når 3.000 muslimer går opp Norges paradegate og holder møter hvor de protesterer mot Norge og skriker ut “Allahu Akbar”, da reagerer ingen norske menn. Vi har blitt hjernevasket og feminisert til slik grad at man ikke engang ikke engang kan si at man er stolt over å være norsk, uten å bli anklaget fra hele samfunnet for å være “rasist”.

Slik er det altså ikke østover og nedover i Europa. Der er det faktisk helt motsatt. Og du skal ikke mange tiårene tilbake i Norge før det var likt her. Så hva skjedde egentlig?

I Polen finnes et stort ungdomsmiljø som liker å følge sport og trene ulik kampsport eller idrett generelt. Miljøet kan nok oppleves litt hardere, men kameratskapen og fellesskapsfølelsen er dertil svært sterk. Den sementeres av en felles kultur, etnisk identitet og religiøs bakgrunn. Og historie. Den skal ikke undervurderes i et land som ennå har innbyggere som kan huske kommunisme, krig og sult.

I de såkalte Visegrad-landene, så har konservative regjeringer inntatt makten – gitt til dem av folket i demokratiske valg. Men disse snakker altså Brussel og EU-eliten midt imot. De nekter å ta imot tusenvis av ikke-integrerbare, fremmedkulturelle og potensielle femtekolonister fra ikke-vestlige og muslimske land. Etter å ha sett det ene terrorangrepet etter det andre utfolde seg i Europa, med lemlestede menn, kvinner og barn, strødd rundt som følge av bombeangrep, maskingeværild, knivangrep eller lastebiler, så har de valgt å takke nei til dette eksperimentet.

STOLT: Mennesker i alle aldre i Polen er stolte av landet sitt og sine forfedres heroiske kamp for å bevare sitt folk, sin kultur og sitt land. I vestlige medier blir dette sett på som noe negativt og hatefullt. Ifølge norske og vesteuropeiske politikere har vi ikke noe kultur, historie eller tradisjoner som er verdt å ta vare på. (Foto: Ulike bilder fra nettet hentet i går).

Det gjør man ikke ustraffet. For flerkulturen skal implementeres og Europa skal avvikles. Superstaten med Brussel som hovedstad og ansiktsløse byråkrater skal styre hvert minutt og hvert aspekt av våre liv. Og norske politikere og medier danser lydig etter pipen. For de vet at deres bankkontoer og karrierer avhenger av det.

Å ha et land som er bevisste på sin kulturelle, etniske og religiøse identitet er en svært stor trussel mot makteliten i Brussel. Det er en trussel mot et samlet Europa uten grenser og uten europeisk kulturarv, som altså er sluttmålet deres. Hvis man tror at man har sluppet inn titalls millioner av ikke-vestlige mennesker inn i Europa de siste tiårene av medmenneskelighet, så bør man snarest få hodet opp av sanden. De samme politikerne som har åpnet dørene på vidt gap til vårt kontinent, er de samme politikerne som har skapt ustabilitet, solgt våpen og startet kriger over hele Midtøsten og Afrika i den samme perioden. De vet godt hva de har satt i gang. Det hele er planlagt ned til minste detalj. De kaster deg i fengsel om du ikke betaler skatten din og avskilter bilen din hvis du ikke betaler årsavgiften. Men grensene våre lar de stå åpne, og påstår at de ikke kan garantere for at vi ikke skal oppleve et terrorangrep? Knask litt på den et minutt eller to. Det henger ikke helt på greip.

STOLT GUTT: En ung gutt vifter stolt med et polsk flagg. Hvis eliten og norske medier får det som de vil, vil både flagg, land og kultur være en saga blott om få år. Da kan denne lille “fascisten” bli tatt fra foreldrene sine og heller tilbringe litt tid i en konsentrasjonsleir for omskolering.

Medieløgnene

Så la oss ta en rask titt på overskriftene i vestlige aviser i går. Tror noen virkelig at så mange avishus og redaktører skrev “fascist” og “høyreekstrem“, helt av seg selv? Nei, dette var planlagt og godkjent på forhånd. Overskriftene lå klare. Bildebruken likeså. Dette var en samlet innsats av vår løgnpresse for å få et land som ennå ikke har gitt over sin identitet til EU til å føle presset.

VG klarte sågar å klistre inn nazist-artikler fra Norge som “relaterte” i omtalen av nasjonaldagsfeiringen i Polen i går. Slik går an når man er betalt propagandasoldat for eliten.

Legg også merke til at biler ikke ble brent, vinduer ikke ble knust, uskyldige ikke ble jaget gatelangs, bygninger ikke ble vandalisert, politimenn ikke ble angrepet med brostein i massive angrep, og byene ikke så ut som krigssoner. Slik de ser imidlertid ut når venstreekstremister og islamister tar til gatene i Europa. Da blir de omtalt av disse samme mediene som “demonstranter” og “aktivister”. Og det kommer garantert ingen dyp artikkel om verken ideologi, religion eller etnisk bakgrunn til de som står bak opptøyene, slik som man gjør i VG i Polen nå.

LØGNPRESSEN: Slik ser det ut i mange store aviser etter nasjonaldag-paraden i Polen i går. Det er ikke tilfeldig. (Skjermbilde/Google).

OJ DA! Fort, noen må fortelle dem at rasister og fascister visstnok har “tatt over gatene”, for det sto å lese i alle de store mediene. Nei. Jeg tror nok dagens papiraviser kun er egnet som papir for utedoen.

OPPDATERT:

Man når ikke hysteriske nivåer uten å inkludere Sverige. Denne gangen var det til og med justis- og innenriksministeren selv, Morgan Johansson, som viste stratosfærisk ignoranse når det gjelder geografi og historie. Det er svært vanskelig å i det hele tatt vite hvor man skal starte for å forklare en slikt innlegg. Den svenske ambassadøren i Polen bør ikke bli forundret om han kalles inn på teppet i Warszawa.

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share