12. november 2018

En kvart million mennesker feiret nasjonaldagen i Polen

I går var det Polens nasjonaldag. Det var også 100-års jubileet og det ble feiret av flere hundre tusen mennesker i hovedstaden Warszawa med taler, sanger og fyrverkeri. Også i andre store byer som Gdansk, Wroclaw og Krakow møtte det frem større folkemengder for å feire dagen.

Dagen feires veldig patriotisk og polakkene har ennå et sterkt folkelig minne av de kommunistiske og nazistiske okkupantene under og etter andre verdenskrig. Landet har med sin sentrale beliggenhet vært utsatt for både svenske konger, russiske tsarer, prøyssiske generaler og det meste som ønsket å ta over den svært attraktive landområdet i hjertet av Europa opp gjennom det siste årtusenet.

Gud, ære og fedreland er feiringens hovedmotto. 

Dette har fått EU-politikere, venstremedia og globalistene til å gå til harde angrep på landet og feiringen. Medier lyver åpenlyst om hvem som deltar i sin dekning sin av feiringen og en svensk utenriksminister har tilogmed gått ut og sagt at hele arrangementet er nazistisk.

Her kan du lese flere artikler om Polen, EU, masseinnvandringen og kampen om Europas sjel. 

Som du kan lese fra et lite utvalg av europeiske medier, så lyver man med vilje om arrangementet til sine lesere i andre europeiske land. Ingen land i Europa skal få lov til å vise nasjonal stolthet over sin kultur, historie eller etnisitet. 

Sannheten er imidlertid den du kan se på utvalget av videoer og bilder under her. Døm selv.

BLIR ADVART: Turister og ikke-hvite blir advart mot å være ute under nasjonaldagsfeiringen av blant annet ambassader. Men de siste årene har mange bilder av både asiatere, afrikanere og arabiske innbyggere som har deltatt med glede sammen med polakkene. Å hate seg selv som Vest-Europa og EU gjør er ikke så attraktivt for migranter fra andre verdensdeler.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share