8. januar 2019 • English version

Drapsforsøk på høyrepolitiker i Tyskland

(Skjermbilde/Facebook).

Venstreekstremister har i mange år valgt trusler, vold og drap som en akseptert form for politisk fremgangsmåte mot sine meningsmotstandere. I Tyskland har man i mange tiår slitt med venstreekstreme politiske terrorgrupper som har tatt gisler og drept uskyldige i sin kamp for et kommunistisk samfunn.

På mandag var det nære på at de tok et nytt liv. Den tyske AfD-politikeren Frank Magnitz ble angrepet av en gruppe ukjente personer da han forlot teateret ved Goetheplatz i byen Bremen.

NÆR DREPT: AfD-politikeren hadde vært på teater i byen Bremen, da han uten forvarsel ble overfalt og nesten drept av en gruppe venstreekstremister. (Foto: Facebook).

Les også: EUROPOL: Venstreekstrem terror 27 ganger vanligere enn høyreekstrem

Parlamentspolitikeren skal ha blitt slått med en treplanke og selv etter at han falt til bakken fortsatte venstreekstremistene å sparke ham. Var det ikke for et tilfeldig vitne som kom til hans unnsetning så ville Magnitz trolig ha mistet livet.

Politikeren ble brakt til et lokalt sykehus hvor man reddet livet hans. Politiet sier at de ser på angrepet som politisk motivert. AfD har gått ut på sine Facebook-sider med følgende uttalelse etter drapsforsøket på en av sine politikere:

“Ikke bare de på venstresiden, men også sosialdemokratene og miljøpartiet støtter Antifa (Voldelig marxistisk gruppe tilhørende på venstresiden, red. anm.) og deres angrep. Er dette hva våre politikere ønsker? Er det deres forståelse av et demokrati? Igjen så er AfD et mål for venstresidens angrep, som ikke engang fordømmes, men tilogmed støttes av andre partier”.

I dag er en mørk dag for demokratiet i Tyskland.

Les også: Miljøparti-leder i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

Det brutale angrepet kommer mindre enn en uke etter at et lokalt partikontor tilhørende AfD i byen Döben, ble bombet. Også her mistenker politiet at det var politiske motiver bak.

Partiet sier de loggfører alle angrepene mot sine kontorer, medlemmer, politikere og hjemmene deres. Dette viser at angrepene mot partiet har økt fra “bare” fire i 2014 til over 600 (sekshundre) i 2017.

Venstreekstreme angrep, blant annet gjennom den kommunistiske gruppen Antifa, har økt både i omfang og voldelighet i Tyskland, viser statistikk gjort at det tyske sikkerhetspolitiet, BfV. Antallet angrep fra 2012 til 2017 økte med hele 88 prosent.

Les også: 9 av 10 venstreekstremister bor hos mamma

De samme gruppene som begår drapsforsøk og politisk motivert vold i Tyskland eksisterer også i Norge. Det har blitt avslørt at blant annet statsstøttede grupper som Antirasistisk Senter og medlemmer at Miljøpartiet har involvert seg og støttet blant annet Antifa. Antirasistisk Senters ledere har blant annet delt scene med Antifa-medlemmer under offentlige taler og organisasjonen har ansatte som truer politiske motstandere med smørsyre under debatter.

Les også: Shoaib Sultan tatt i løgn om koblinger til ekstremister

HAR OMGANG MED VOLDSGRUPPER: Shoaib Sultans Antirasistisk Senter har delt scene med Antifa og miljøpartipolitikeren er også å finne på kommentarfeltene til Antifas Facebooksider der han støtter deres voldelige aksjoner. (Foto: Wikipedia).

Kilde: Breitbart

Relatert:

Share