20. desember 2018 • English version

De mørke sidene ved innvandringen avslørt

(Foto: Flickr)

Vi som sitter og skriver om realiteten ved innvandringen og Europas kamp for overlevelse er regelrett oversvømt av nyheter og informasjon som skremmer vettet av oss.

Undertegnede har ukentlig mange dusin saker som jeg mener det norske folk bør høre og lese om. Saker som gammelmedia i Norge ikke vil ta i med en ildtang. Saker som vil ødelegge hele illusjonen og propagandaen de har brukt tiår på å bygge opp med løgner og falske påstander.

Vi klarer ikke å lage en sak ut av hver sak, til det finnes det ikke nok folk eller timer i dagen. Selv med Resett, Document, Rights og de andre nyhetssidene som vi etterhvert har fått i Norge, så er antallet skremmende og alvorlige nyheter så mange at det ville krevd 20 fulltids journalister som daglig skrev og publiserte dem.

Men her skal jeg legge ut et titalls saker fra den siste måneden alene som vi ikke har rukket å få ut eller skrevet om. Saker som alene er verdt å formidles og som bør tegne et helhetlig bilde til leseren om at det nå virkelig er alvor. Europa og Vesten er under angrep fra den globalistiske og marxisitiske politikken som åpner grensene og lar kriminelle mennesker få fritt spillerom i våre samfunn.

Når du har lest gjennom alle nyhetslenkene i denne artikkelen så spør deg selv hvor mange av dem du har lest om i gammelmedia og hvis du har det, hvordan har saken vært vinklet fra de samme mediene.

Her er den mørke sannheten om innvandringen.

Video: Rabbiner forteller at “etniske jøder er bak åpne grenser til vestlige og hvite land”

Share