1. juli 2018 • English version

De absurde løgnene om Trump og grensen mot Mexico – se sannheten her

Fakta: Det er 2.7 millioner barn med en forelder i fengsel i USA. 400.000 barn er i fosterhjem, tatt mer eller mindre frivillig fra sine foreldre av ulike grunner. Tusenvis av barn har blitt drept av ulovlige innvanderere i USA og har blitt separert for alltid fra sine foreldre.

Det har ikke skapt en overskrift, demonstrasjon eller aksjon fra venstreorientert media, politikere eller Hollywood. Men når et par tusen mennesker kommer ulovlig til den amerikansk-meksikanske grensen – med barna sine – og deretter blir tatt inn i det amerikanske systemet – som krever at barn og foreldre separeres (en lov som Bill Clionton og deretter Barack Obama satt i system) mens Donald Trump er president, da skal man plutselig utvikle empati og rettferdighetssans.

De som følger med i dinosaurmedia vil huske dette bildet som gikk verden over.

Slik valgte media å kjøre saken.


Sannheten om bildet var imidlertid en helt annen. Moren valgte å ta med seg datteren til USA ulovlig, uten at faren eller de andre søsknene visste om det. Hun dro for å jobbe. De ble ikke separert på grensen og var sammen hele tiden.

Det tok ikke lang tid før løgnen ble brukt mot media selv.

Trump fikk også skylden for “barn i bur”. Sannheten var derimot at bildene var tatt da Barack Obama satt i Det hvite hus. Da var det helt stille fra media og venstresiden i politikken.

Det forhindret ikke venstreaktivister, islamister, politikere og Hollywood-stjerner å angripe president Trump.

Nettsidene Drudge og Breitbart avslørte raskt at barna ble betydelig verre behandlet under Obamas tid som president. Uten at venstresiden, Hollywood eller media brydde seg. For i deres øyne var Obama gud.

Hver gang du hører “men tenk på barna og familiene” så husk at dette er de samme menneskene som mener at abort er lovlig helt opp til det siste semesteret i graviditeten.

Og husk at de som er for åpne grenser ikke bryr seg om mennesker i den tredje verden eller deres skjebner. De ønsker bare å bruke dem som stemmekveg for å behold makten, da det er bevist at innvandrere, spesielt de minst ressurssterke, stemmer rødgrønt hele livet sitt da dette garanterer dem en sjenerøs velferdsstat uten krav til deltakelse i arbeidslivet eller integrering av demselv eller familien i samfunnet.

Venstresiden bruker ord som medfølelse, medmenneskelighet og empati, samtidig som de skaper samfunn hvor kriminaliteten skyter i været og samfunnslimet helt går i oppløsning med ghettoer, utenforskap, skattekriminalitet, velferdsjuks og terrorfrykt. Dette fordi venstresiden retorikk kun er varmluft og marxistiske utopier, og ikke har grunnlag i realiteten og sunn fornuft.

Her er et utdrag av grafikken og avistegningene som ble laget etter løgnene om hvordan barna ble behandlet på grensen.

Sammenlign magasinforsidene med hvordan de porteretterte president Barack Hussein Obama, som satte lovene ut i live og gjorde akkurat det samme som Trump gjør.

Det er på tide å ta avstand fra og slutte å lese løgnmedia.

Share