24. mai 2017 • English version

Bør islam forbys?

839 muslimske terrorangrep, 45 nasjoner, 5815 drept og 6205 skadet. BARE I 2017 ALENE. I Europa er statistikken 17 terrorangrep, 7 nasjoner, 57 drept, 162 skadet. Små jenter revet i filler med spikerbomber. Mødre og fedre drept. Familier knust. Samfunn ødelagt.

Dette er harde tall og fakta. Ingen hjerter på Twitter-kontoen, ingen flagg på Facebook-kontoen og ingen stearinlys kan noensinne få tilbake en åtte år gammel jente som ble sprengt i filler av en muslim i Manchester på mandag kveld. Ingen sanger eller dikt kan få mødrene som skulle hente barna sine hjem igjen. De er borte for alltid. Revet vekk på det mest brutale vis av en hatefull ideologi, forkledd som religion.

Men ikke alle muslimer er terrorister. Ikke alle muslimer må holdes ansvarlig for det noen få gjør.

Men de følger den samme ideologien. De følger den samme boken. De følger de samme versene. De tilber den samme guden. De respekterer de samme helligdagene. De feirer den samme kulturen. De går i de samme gudshusene. De kler seg likt, de spiser likt, de ber likt. De er mer like enn de er ulike.

Analogi. Si vi hadde hatt 300.000 nazister i Norge. Registrerte i ulike partier, organisasjoner og trossamfunn. Si Europa hadde hatt 50-60 millioner av dem. Spredt rundt i alle europeiske land.

Si at nazister hadde stått bak 17 terrorangrep i 7 ulike nasjoner, drept 57 mennesker og skadet 162. Drept små jenter, mødre, fedre og uskyldige. Bare i 2017 alene.

Ville vi unnskyldt de resterende 99 prosentene av nazistene som ikke var delaktige i terrorangrepene? Nazistene som ikke plantet spikerbomber, kjørte over små barn eller var delaktige i store kriminelle grupper som bedrev enhver form for kriminell handling? Som kun var nazister ideologisk.

Nazister som kjørte taxi, jobbet på restaurant eller barnehage. Nazister som bare ønsket å leve et fredelig liv, mens de leste Mein Kampf, gikk på forsamlingshuset, sang ariske sanger og heilet. Hvor nazistiske kvinner hadde 5-6-7 barn som var hjernevasket inn i ideologien fra ung alder.

Nazister som holdt seg for seg selv i store ghettoer, hvor politiet ikke turte å kjøre inn. Hvor ambulanser ble steinet og satt fyr på. Hvor brannbiler fikk steiner kastet gjennom frontruten fra broer. Hvor gjenger på opptil 100 nazister angrep politimenn, journalister og uskyldige. Ukentlig.

Hvor nazister fra ulike fraksjoner skjøt på hverandre og hadde oppgjør på gatene foran uskyldige mennesker. Hvor granater ble kastet inn gjennom soveromsvinduer og mennesker ble skutt og drept i sine biler, mens barna satt i baksetet.

Hvor nazistene hadde en arbeidsledighet på opptil 80-90 prosent og levde ekskulsivt av trygd og sosiale goder. Hvor nazistiske kvinner gikk i uniformer med hakekors-armbånd og hvor hakekorsflagg kunne ses fra vinduer og i forsamlingshus.

Bare tenk litt på det i ett minutt. Eller to. Eller gjerne resten av dagen. Hvor absurd tanken er. Hvordan man enten smiler eller puster tungt over konseptet.

Der man idag fordømmer, forfølger og ekskluderer nazister så godtar man, beskytter og hyller man muslimer. Fordi de følger koranen og ikke Mein Kampf. Fordi de hyller Muhammed og ikke Adolf Hitler.

Men slik er det altså i dag. Med muslimer.

Vi har kastet nazismen på historiens skraphaug. Vi prøver så godt vi kan å kaste kommunismen på historiens skraphaug. Vi har ekskludert kristendommen fra vår stat som offentlig religion. Selv etter at vi fikk Det Nye Testamentet. Selv etter at kirken aksepterte homofili, kvinnelige prester og kirker i dag ikke er mer enn tomme trebygninger uten verken mening eller innhold for 98 prosent av befolkningen.

Men islam får stå i fred. Uten reell kritikk. Uten å måtte tåle verken satire, humor eller blasfemi.

Islam har ikke noe i år 2017 å gjøre, like lite som nazimen har det.

Nå gjelder det bare å få venstresiden i både Norge og Europa til endelig å trekke opp rullgardina og få realiteten inn.

Islam har ikke noe i Norge å gjøre. Islam har ikke noe i Europa å gjøre. Islam har ikke noe i menneskeheten å gjøre.

Share