7. januar 2019 • English version

Afghaner forgrep seg seksuelt på ung kvinne – da knakk hun nesen hans

(Foto: Freepik).

En 20-årig afghansk flyktning trodde at det var fritt fram å forgripe seg seksuelt på en ung jente i den østerrikske hovedstaden Wien. Det skulle han komme til å angre på ifølge avisen Heute.

By Muellek Josef / shutterstock.com

Det var klokken 01.30 på nyttårsaften at folk var samlet utenfor rådhuset i Wien. Flyktningen som har fått komme til Østerrike og fått et trygt sted å bo, mat på bordet og penger i lomma, følte at han også kunne ta for seg av vestlige kvinner som var ute og feiret.

Flyktningen skal ha befølt og seksuelt forgrepet seg på flere kvinner under natten uten at det fikk noen konsekvenser for ham. Det var først da han befølte en 21-årig kvinne på besøk fra nabolandet Sveits, at han fikk føle at ikke alle kvinner er ofre.

Den unge kvinnen snudde seg rundt og slo mannen midt i ansiktet. Det resulterte i både neseblod og en brukket nese, ifølge østerriksk politi. Mannen ble rapportert og tatt med av politiet til et lokalt sykehus for å rette opp nesen.

Men ingen vestlig land kommer unna den politisk korrekte galskapen og avskaffelsen av sine egne samfunn. Så den unge jenta ble også anmeldt for mistenkt overfall. Det er ennå uklart om anmeldelsen mot kvinnen går videre, da hun fløy tilbake til hjemlandet sitt Sveits den påfølgende onsdagen.

Share